Bell Badminton Weekend 2019 – Manhay, 10 tem. 12 mei

We vinden onze nieuwe weekendstek opnieuw in de provincie Luxemburg terug, in het arrondissement Marche-en-Famenne: Manhay, op een boogscheut van onze locatie verleden jaar.

Ons verblijf, “Coin Tranquille”, ligt op een steenworp van de Baraque Fraiture in het gehucht Fosse. Het huis biedt plaats aan maximaal 40 personen (kinderen en baby’s inclusief).

Recreatie en programma

De magische formule: wandelen, een uitstapje, vooral gezellig samenzijn en – zeker niet te vergeten – lekker eten & drinken. Stevige wandeltochten staan al zeker op het programma.

Bell Badminton zal later een activiteitenprogramma uit­werken, maar uiteraard is ieder vrij te gaan waar hij wil. Ook de quiz zal dit jaar niet op het programma ontbreken.

Accommodatie en restauratie

Vanzelfsprekend wordt het evenement ook dit jaar in eigen beheer gedaan. Bell Badminton zorgt voor de maaltijden, dranken, versnaperingen, en ieder van jullie helpt opdienen, afwassen, tafeldekken, je kamer stofzuigen, etc.

Het vakantiehuis is ideaal voor groepen: de enorme zitkamer, de goede uitrustingen en de 16 slaapkamers (allen voorzien van toilet en privé-badkamer) zorgen voor een perfecte verzorgde vakantie in een erg gezellige en comfortabele sfeer. Zoals tijdens eerdere weekends in eigen beheer zal het een gezellig clubfeest worden!

Praktisch

De prijs per persoon voor dit arrangement (verblijf en all-in restauratie) bedraagt 110,00 EUR per persoon voor het volledige weekend van vrijdagavond tem. zondag­middag. Kinderen jonger dan 12 jaar betalen 85,00 EUR. Kinderen jonger dan 3 jaar betalen 25,00 EUR, mits zij in een eigen bedje slapen. Dit arrangement is enkel voor leden van Bell Badminton vzw en hun gezin.

Inschrijven kan via dit formulier plus door storting van een voorschot van 50% van de totale prijs, zo spoedig mogelijk. Betaling geldt als finale inschrijving. Gelieve het voorschot op het gebruikelijke rekeningnummer BE04 9793 3655 3831 / ARSPBE22 tav. Bell Badminton over te schrijven met vermelding van “Weekend – x volwassenen – y kinderen”. Het resterende saldo moet dan eind begin april, op eenvoudig verzoek, worden voldaan.

Voorwaarden

De inschrijving is pas definitief na vervolledigen van het inschrijvingsformulier én betaling van het voorschot door middel van overschrijving; zie Voorwaarden. Datum van overschrijving (valutadatum) geldt als datum van inschrijving in geval van discussie.

Volledige informatie en inschrijvingsvoorwaarden kan je hier lezen: Bell Badminton Weekend 2019. Het Bell Badminton VZW – huishoudelijk reglement – Editie 4.5 is eveneens van toepassing.