Bell Badminton weekend 2013: 26-28 april

Op algemeen verzoek om nogmaals een bestemming te kiezen in de buurt van of aan zee, zijn we op een leuke bestemming terechtgekomen in Nederland (Zeeland) in het dorpje Zoutelande. Het dorpje ligt op ongeveer 10km afstand van zowel Middelburg als Vlissingen (dus zo’n uur rijden en ca 100km van Antwerpen).

Huize Marja (foto) ligt op 5 minuten wandelen van strand en centrum van Zoutelande.

Zoutelande, is een bijzonder gezellige familiebadplaats, schilderachtig gelegen aan de kust van Walcheren.
Het unieke brede zuiderstrand (met zand) van Zoutelande wordt beschut door hoge duinen aan de Westerschelde.
Zoutelande is één van de meest bezochte Zeeuwse badplaatsen. De duinen van Zoutelande behoren tot de hoogste duinen van Nederland met de hoogste top van 54 meter.  Vanaf de duinen heeft u een uniek uitzicht over het eiland Walcheren en de ‘Zeeuwse Rivièra’,  zoals de kust bij Zoutelande ook wel genoemd wordt.

Praktisch

We moeten de gedetailleerde kostberekening nog uitvoeren, maar gaan er van uit dat de prijs voor het weekend lichtjes zal verhoogd worden in vergelijking met vorig jaar.
Er is een absolute limiet van 42 personen (kinderen en baby’s inclusief) omwille van de reglementering en verzekering van het gehuurde huis. Indien een kinder- of babybed wordt meegebracht of opgesteld, moet er een ander bed onbeslapen blijven. Er zijn 18 kamers in totaal.

Kort na Nieuwjaar starten we de inschrijvingen, en we voorzien die af te ronden tegen eind februari 2013. Daarbij zal de volgorde van inschrijving en betaling, alsook het lidmaatschap van Bell Badminton de bepalende factoren zijn bij overboeking (boven de 42).

De activiteiten ter plaatse worden nog verder uitgewerkt, maar de omgeving leent zich uitstekend tot een gezinsfietstocht (fietshuur mogelijk).
Een strandbezoekje voor de jongste deelnemers uiteraard ook.