Bell Badminton Weekend 2014 – 16-18 mei 2014 – Zoutelande

Uiteraard gaan we dit jaar ook op Bell Badminton Weekend! We steken opnieuw de landsgrens over en vinden onze stek in Zoutelande, deelgemeente van Veere in Zeeland, net zoals verleden jaar.

Ons verblijf, “Huize Marja”, is een voormalig pension, gelegen op slechts 5 minuten wandelen van het strand (kijk maar: http://goo.gl/maps/MJ2ct) en biedt plaats aan maximaal 42 personen (kinderen en baby’s inclusief).

huisluchtfoto

Recreatie en programma

De magische formule: wandelen in de zeelucht, misschien wat fietsen gezellig samenzijn en lekker eten & drinken. Bell Badminton zal later een activiteitenprogramma uitwerken, maar uiteraard is ieder vrij te gaan waar hij wil. Ook de quiz zal dit jaar niet op het programma ontbreken.

Vanzelfsprekend wordt het evenement ook dit jaar in eigen beheer gedaan. Bell Badminton zorgt voor de maaltijden, dranken, versnaperingen, en ieder van jullie helpt opdienen, afwassen, tafel dekken, etc. Leuk niet?

Praktisch

De prijs per persoon voor dit arrangement (verblijf en all-in restauratie) bedraagt 105,00 EUR per persoon voor het volledige weekend van vrijdagavond tem. zondagmiddag. Kinderen jonger dan 12 jaar betalen 85,00 EUR. Kinderen jonger dan 3 jaar betalen 20,00 EUR, mits zij in een eigen bedje slapen.
Inschrijven kan via het inschrijvingsformulier maar vooral door storting van een voorschot van 50% van de totale prijs, zo spoedig mogelijk.
Betaling geldt als finale inschrijving. Gelieve het voorschot op het gebruikelijke rekeningnummer BE04 9793 3655 3831 / ARSPBE22 tav. Bell Badminton over te schrijven met vermelding van “Weekend – x volwassenen – y kinderen”.
Het resterende saldo moet dan een maand voor vertrek op eenvoudig verzoek worden voldaan.

Voorwaarden

  • De inschrijving is pas definitief als het voorschot door middel van overschrijving werd betaald. Datum van overschrijving (op Bell Badminton) geldt als datum van inschrijving. Het voorschot is onmiddellijk betaalbaar.
  • Het voorschot van 50% van de totale prijs is een deelname in vaste en reservatiekosten, door de club als voorschot te betalen en is bij mogelijke annulatie door een lid niet terugvorderbaar.
  • Het totaal aantal deelnemers is beperkt tot 42 personen (inclusief kinderen en baby’s), i.v.m. de gebruiksvergunning van Huize Marja (brandveiligheid en verzekering). Indien er meer inschrijvingen zijn, behoudt Bell Badminton het recht inschrijvingen te weigeren op basis van het “eerst komt, eerst maalt” principe, waarbij de datum van overschrijving geldt.
  • Bell Badminton zal, indien nodig in verband met kamerbezetting, eventueel personen van verschillende gezinnen samen in één kamer plaatsen, na overleg met de betrokkenen. 
  • Alle deelnemers zijn verzekerd voor lichamelijke letsels bij ongevallen (via kAVVV/Ethias), maar de deelnemers blijven zelf aansprakelijk voor gebeurlijke ongevallen. 
  • Van de deelnemers wordt verwacht dat zij hun kamer na het verblijf opruimen en veegschoon achterlaten. Zij helpen ook mee om de centrale delen van het gebouw te vegen. Grondig poetsen van het gebouw wordt door derden uitgevoerd.
  • Dit aanbod is enkel geldig voor leden van de Bell Badminton vzw en hun gezin.

Verdere inlichtingen

Voor verdere inlichtingen kan je steeds bestuursleden Wouter, Christophe of Pierre eventjes aanspreken.