Nieuw tijdperk voor Bell Badminton !

Beste sportvrienden,

Na 20 jaar geleden mee aan de wieg van Sporthal Extra Time te Hoboken te hebben gestaan, zijn we nu genoodzaakt om van sporthal te veranderen.

Het chronisch gebrek aan onderhoudswerkzaamheden aan de sportzaal in Extra Time plus een stevige verhoging van de huurprijs vanaf september 2016 dwingen ons tot deze beslissing.

We zouden die tariefverhoging op jullie – onze leden – kunnen verhalen, maar gezien we geen enkele garantie krijgen van de uitbater over het uitblijven van extra prijsverhogingen tijdens het komende seizoen of over de klachten die we reeds meerdere keren hebben aangeklaagd (terreinen, netten, douches, ….), hebben we besloten de huur van Extra Time eind juni 2016 te beëindigen.

We zijn er, als erkende Sportclub van Antwerpen (Sporting A) én als recreantenclub bij TopsporthalBadminton Vlaanderen, gelukkig in geslaagd om snel een alternatief te kunnen bieden aan onze leden, dankzij de liga en de stadsdiensten:

Topsporthal – Leonardo Lyceum
Edegemsesteenweg 100, B-2610 Wilrijk

We zullen deze ’topzaal’ elke donderdag van 18:30 – 20:30 en elke zondag van 20:00 – 22:00 ter beschikking hebben.

Uiteraard blijft de speelgelegenheid elke dinsdag van 19:00 – 21:00 in Sporthal Wilrijkse Pleinen (Vogelzanglaan 6, 2020 Antwerpen) ook verder gaan.

We hopen dat deze wijziging onze leden niet zal weerhouden om de toffe badmintonsport verder bij onze club te beoefenen!

Mocht deze nieuwe locatie toch onoverkomelijke problemen veroorzaken (vervoer, voor de leden uit Hoboken), aarzel dan niet om contact op te nemen met

Prettige vakantie !