Bell Badminton Weekend 2016 / 15-17 april 2016 / Zoutelande

We steken opnieuw de landsgrens over en vinden onze vertrouwde stek terug in Zoutelande, deelgemeente van Veere in Zeeland, net zoals verleden jaar. Ons verblijf, “Huize Marja”, is een voormalig pension, gelegen op slechts 5 minuten wandelen van het strand (kijk maar: http://goo.gl/maps/MJ2ct) en biedt plaats aan maximaal 42 personen (kinderen en baby’s inclusief).

huisluchtfoto

Recreatie en programma

De magische formule: wandelen in de zeelucht, misschien wat kubb of fietsen, gezellig samenzijn en lekker eten & drinken. Bell Badminton zal later een activiteitenprogramma uitwerken, maar uiteraard is ieder vrij te gaan waar hij wil. Ook de quiz zal dit jaar niet op het programma ontbreken.

Vanzelfsprekend wordt het evenement ook dit jaar in eigen beheer gedaan. Bell Badminton zorgt voor de maaltijden, dranken, versnaperingen, en ieder van jullie helpt opdienen, afwassen, tafel dekken, etc. Leuk niet?

Praktisch

De prijs per persoon voor dit arrangement (verblijf en all-in restauratie) bedraagt 110,00 EUR per persoon voor het volledige weekend van vrijdagavond tem. zondagmiddag. Kinderen jonger dan 12 jaar betalen 90,00 EUR. Kinderen jonger dan 3 jaar betalen 25,00 EUR, mits zij in een eigen bedje slapen.
Inschrijven kan via het inschrijvingsformulier maar vooral door storting van een voorschot van 50% van de totale prijs, zo spoedig mogelijk.
Betaling geldt als finale inschrijving. Gelieve het voorschot op het gebruikelijke rekeningnummer BE04 9793 3655 3831 / ARSPBE22 tav. Bell Badminton over te schrijven met vermelding van “Weekend – x volwassenen – y kinderen”.
Het resterende saldo moet dan een maand voor vertrek op eenvoudig verzoek worden voldaan.

Voorwaarden

Volledige informatie en inschrijvingsvoorwaarden kan je hier lezen: Bell Badminton Weekend 2016v1.pdf.