Categoriearchief: Home

Werken aan de kleedkamers in Stedelijk Lyceum Topsport

Vanaf 4 april zullen er ook werken starten aan kleedkamers 5 tot 8 en de toiletten, dit om de vloeren te vervangen.

Kleedkamers 1 tot 4 blijven in gebruik:
-> kleedkamer 1 & 2 voor de dames en
-> kleedkamer 3 & 4 voor de heren

maar de ruimte is beperkt want alle aanwezige clubs gebruiken dezelfde kleedkamers.

Daarom vragen de stadsdiensten om zoveel mogelijk in sportkledij naar de sporthal te komen. 

Opnieuw badminton vanaf 10 juni!

Goed nieuws! De geldende maatregelen ter bestrijding van COVID-19 laten opnieuw indoorsporten toe. Vanaf donderdag 10 juni kunnen we dus opnieuw trainen!

Hou rekening met…

  • Zowel enkel- als dubbelspel zijn mogelijk.
  • Maximaal 50 aanwezigen per avond.
  • Je dient je aanwezigheid te registreren via een lijst aanwezig in de zaal. Deze lijst dient enkel om eventuele contacttracing in geval van coronabesmetting te vergemakkelijken. Deze lijst wordt na 14 dagen vernietigd.
  • Gelieve ons te verwittigen bij een vastgestelde besmetting zodat wij de nodige maatregelen kunnen nemen.
  • De kleedkamers blijven gesloten. Kom dus in sportoutfit naar de sporthal. Verlaat na het sporten meteen de site.
  • Handhygiëne wordt nauwgezet opgevolgd: ontsmetten handen, enkel eigen materiaal vastpakken, enz.
  • Het dragen van een mondmasker is verplicht bij het binnenkomen en verlaten van de sporthal. Tijdens het badmintonnen mag het af. Wij rekenen alleszins op jullie voorzichtigheid en vragen dat jullie nog altijd de nodige afstandsregels respecteren (vooral dan tussen het spelen door).
  • En… blijf thuis als je ziek bent.

Lees zeker ook verder over de gewijzigde parkeersituatie aan de Topsportschool.

Beperkt parkeren aan TSS

Stad Antwerpen wenst het Fort autoluw(er) te maken en heeft het plein voor de Topsportschool heraangelegd.

Er zijn nog slechts 6 parkeerplaatsen beschikbaar op het plein zelf!

Parkeren kan je dus best aan de ingang van het Fort (vooraan aan de Edegemsesteenweg), ter hoogte van de Azua tennisclub (ook beperkte plaatsen) of aan de andere kant van TSS, op het Universiteitsplein (aan pleinen van Beerschot). De verlichting tussen het Universiteitsplein en TSS werd trouwens vernieuwd.

Later én langer spelen op donderdag!

Bell Badminton en de sportdienst van AUHA (Sportsticker) hebben de handen in elkaar geslagen om donderdagavond-badminton in TSS beter in te vullen. Deze samenwerking houdt in dat de speeluren van Bell Badminton (18u30-20u30) worden overgenomen door de sportdienst AUHA (20u30-22u30) én vice versa. Onze ‘officiële’ speeluren vanaf nu zijn dus van 20u30 tot 22u30, op donderdag.

Wacht, het wordt nog beter!
De spelers van beide groepen kunnen op beide speelmomenten badmintonnen.
Dus: vanaf volgende donderdag, 8/12, kunnen jullie van 18u30 tot 22u30 spelen!

Wat de logistieke invulling betreft, de sportdienst AUHA zorgt voor een zaalwachter gedurende de eerste speelhelft (18u30-20u30). Bell Badminton verzorgt de toegangscontrole gedurende de tweede helft (20u30-22u30).

We hopen jullie in nog grotere getale te zien spelen op donderdag!

Nieuw tijdperk voor Bell Badminton !

Beste sportvrienden,

Na 20 jaar geleden mee aan de wieg van Sporthal Extra Time te Hoboken te hebben gestaan, zijn we nu genoodzaakt om van sporthal te veranderen.

Het chronisch gebrek aan onderhoudswerkzaamheden aan de sportzaal in Extra Time plus een stevige verhoging van de huurprijs vanaf september 2016 dwingen ons tot deze beslissing.

We zouden die tariefverhoging op jullie – onze leden – kunnen verhalen, maar gezien we geen enkele garantie krijgen van de uitbater over het uitblijven van extra prijsverhogingen tijdens het komende seizoen of over de klachten die we reeds meerdere keren hebben aangeklaagd (terreinen, netten, douches, ….), hebben we besloten de huur van Extra Time eind juni 2016 te beëindigen.

We zijn er, als erkende Sportclub van Antwerpen (Sporting A) én als recreantenclub bij TopsporthalBadminton Vlaanderen, gelukkig in geslaagd om snel een alternatief te kunnen bieden aan onze leden, dankzij de liga en de stadsdiensten:

Topsporthal – Leonardo Lyceum
Edegemsesteenweg 100, B-2610 Wilrijk

We zullen deze ’topzaal’ elke donderdag van 18:30 – 20:30 en elke zondag van 20:00 – 22:00 ter beschikking hebben.

Uiteraard blijft de speelgelegenheid elke dinsdag van 19:00 – 21:00 in Sporthal Wilrijkse Pleinen (Vogelzanglaan 6, 2020 Antwerpen) ook verder gaan.

We hopen dat deze wijziging onze leden niet zal weerhouden om de toffe badmintonsport verder bij onze club te beoefenen!

Mocht deze nieuwe locatie toch onoverkomelijke problemen veroorzaken (vervoer, voor de leden uit Hoboken), aarzel dan niet om contact op te nemen met

Prettige vakantie !