Bell Badminton Weekend 2024

Eindelijk! De inschrijvingen voor het 2024 BBW gaan van start!

We vinden onze nieuwe weekendstek opnieuw in de provincie Luxemburg terug, ditmaal in het hartje van de Ardennen in Erezée, tussen Durbuy en La-Roche-en-Ardenne.

Ons verblijf, “La Petite Ourse”, een voormalig hotel in het gehucht Amonines, biedt plaats aan maximaal 40 personen (kinderen en baby’s inclusief).

Recreatie en programma
De magische formule: wandelen, een uitstapje, vooral gezellig samenzijn en – zeker niet te vergeten – lekker eten & drinken. Stevige wandeltochten staan al zeker op het programma.

Bell Badminton zal later een activiteitenprogramma uit-werken, maar uiteraard is ieder vrij te gaan waar hij wil. Ook de quiz zal dit jaar niet op het programma ontbreken.

Accommodatie en restauratie
Vanzelfsprekend wordt het evenement ook dit jaar in eigen beheer gedaan. Bell Badminton zorgt voor de maaltijden, dranken, versnaperingen, en ieder van jullie helpt opdienen, afwassen, tafeldekken, je kamer opruimen, enz.

Het vakantiehuis is ideaal voor groepen: de enorme zitkamer, de goede uitrustingen en de 16 slaapkamers (met eigen badkamer) zorgen voor een perfecte verzorgde vakantie in een erg gezellige en comfortabele sfeer. Zoals tijdens eerdere weekends in eigen beheer zal het een gezellig clubfeest worden!

Praktisch
De prijs per persoon voor dit arrangement (verblijf en all-in restauratie) bedraagt 125,00 EUR per persoon voor het volledige weekend van vrijdagavond tem. zondagmiddag. Kinderen jonger dan 12 jaar betalen 90,00 EUR. Kinderen jonger dan 3 jaar betalen 25,00 EUR, mits zij in een eigen bedje slapen.

Inschrijven kan enkel via het online formulier plus door storting van een voorschot van 50% van de totale prijs. Betaling geldt als finale inschrijving. Gelieve het voorschot op het gebruikelijke rekeningnummer BE04 9793 3655 3831 / ARSPBE22 tav. Bell Badminton over te schrijven met vermelding van “Weekend – x volwassenen – y kinderen”. Het resterende saldo moet dan eind april, op eenvoudig verzoek, worden voldaan.

De inschrijving is pas definitief na vervolledigen van het inschrijvingsformulier én betaling van het voorschot door middel van overschrijving; zie Voorwaarden. Datum van overschrijving (valutadatum) geldt als datum van inschrijving in geval van discussie.

Volledige informatie en voorwaarden kunnen hier worden nagelezen.