Familiebadmintonnamiddag & etentje => winnaar tombola aanwezigen: nr 965

De winnaar (aanwezige, met lot 965 mag Pierre contacteren voor verdere afspraak rond de gewonnen toegangstickets finaledag Yonex Belgian International 2015 : 9 – 12 September 2015 / Sportoase Leuven).

————————————————————————————————————————————–

Op zaterdag 6 juni aanstaande hebben we onze eerste familiedag. Als lid kan je dan met je naaste familie eens komen badmintonnen.

Materiaal wordt voorzien, dus de uitvlucht dat ze geen raket hebben telt niet!

Er kan vrij gespeeld worden tussen 15u00 – 18u00 uur. Plaats van afspraak Extra Time. Na het spelen is er voor iedere deelnemer een drankje voorzien.

Onder de deelnemers wordt een duoticket voor de finale van de Yonex Belgian International Badminton Championships op 12 september verloot.

Rond 19u00 gaan we dan aan tafel: ribbetjes à volonté op drie wijzen, voor de prijs van € 15,00. Inschrijven verplicht hiervoor, via http://goo.gl/forms/McTKZ6Wd7F, ten laatste op 28/05.

Voor de kindjes en/of zij die geen ribbetjes lusten, kan er gewoon van de menukaart aan de gangbare prijs worden besteld. Ook hier graag uw aanwezigheid melden zodat we een idee hebben van het aantal deelnemers, eveneens via http://goo.gl/forms/McTKZ6Wd7F.

Ik hoop jullie in grote getallen te mogen begroeten.

Pierre, Sportcommissaris Bell Badminton.